home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κρανίδι: Στις επάλξεις για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος έστειλε επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Φλωρίδη και στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Μπούγα
Ειρηνοδικείο Κρανιδίου

Το Ειρηνοδικείο «Μάσσητος» στο Κρανίδι πρόκειται να καταργηθεί και θα μεταφερθεί στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος έστειλε επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Φλωρίδη και στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Μπούγα.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου:

«Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι στην παρ. 1β’ του άρθρου 6 του Νόμου “Ενοποίηση του πρώτου βαθμού διακαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης” προβλέπεται η κατάργηση του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου.

Με άμεσες ενέργειες εστάλη Επιστολή προς τον Υπουργό και Υφυπουργό Δικαιοσύνης.

Ενημερώθηκαν επίσης και οι Βουλευτές Αργολίδας για τις δικές τους ενέργειες, με σκοπό την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.

Μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει τεθεί ως θέμα η έκδοση ψηφίσματος για το Ειρηνοδικείο Μάσσητος.

Η κατάργηση του Ειρηνοδικείου επηρεάζει άμεσα τους κατοίκους της Ερμιονίδας στο αναφαίρετο ίσο δικαίωμα τους για πρόσβαση σε δικαστική δομή.»

Epistoli gia protodikio
Epistoli gia protodikio
Epistoli gia protodikio

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis