home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Α. Πουλάς: Η κοινωνία δυσπιστεί και η κυβέρνηση αδιαφορεί

Τι αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή
Ανδρέας Πουλάς

Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς  σχετικά με  την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Βουλή αναφέρει τα εξής:

«Η πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση που κατατέθηκε στη Βουλή με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτέλεσε ένα μεγάλο πλήγμα στο καλοφτιαγμένο επικοινωνιακό περιτύλιγμα της κυβέρνησης.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης και των Υπουργών της να υποβαθμίσουν τη διαδικασία και να καλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους στο δυστύχημα των Τεμπών και της μετέπειτα διαχείρισης του τόπου της τραγωδίας έπεσαν στο κενό. Περίτρανη απόδειξη αποτέλεσε ο εκνευρισμός τους και οι άστοχες και προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησαν ορισμένοι εξ’ αυτών όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης που αποκάλεσε «για τα μπάζα» όσους μιλάνε για μπαζώματα. Η ασέβεια προς τους πολίτες σε όλο της το μεγαλείο.

Το ΠΑΣΟΚ με τις αποκαλύψεις του ανάγκασε τον Πρωθυπουργό να οδηγήσει σε παραίτηση δύο Υπουργούς, στενούς του συνεργάτες γεγονός που φανερώνει ότι το οικοδόμημα της κυβέρνησης είναι σαθρό και αποδομείται μέρα με την ημέρα υπό το φως σκανδάλων όπως αυτό των υποκλοπών και του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο αγώνας για την αλήθεια δεν θα σταματήσει εδώ. Την Δευτέρα ο Πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση των Τεμπών.

Οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη η οποία με τις πολιτικές της καθημερινά προσθέτει και ένα λιθάρι στη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θα δίνει καθημερινά τη μάχη και θα είναι η φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή, γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τη συστηματική υποβάθμιση του κράτους δικαίου, την διαφθορά, την συγκάλυψη και την ατιμωρησία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis