home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σαλαμίνα: 17χρονος πήγε να ανάψει ένα βεγγαλικό και ακρωτηριάστηκε

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου
Βεγγαλικά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Σαλαμίνα, όταν ένας 17χρονος ακρωτηριάστηκε, στην προσπάθειά του να ανάψει ένα βεγγαλικό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ανήλικος κρατούσε το αντικείμενο στο δεξί του χέρι. Το βεγγαλικό έσκασε -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- με συνέπεια να τον τραυματίσει και να ακρωτηριαστούν τρία από τα δάχτυλά του.

Αμέσως, στο σημείο επικράτησε πανικός και ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί, οι γιατροί τον υπέβαλαν και σε μία πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, με σκοπό να σώσουν τα δάχτυλά του, όμως τελικά δεν το κατάφεραν. Πλέον, ο 17χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς και οι φίλοι του, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε σοκ μετά τον φρικτό ακρωτηριασμό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis