home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Ανδριανός: Το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου

«Χρέος μας να επαναβεβαιώσουμε την αποστολή της Ελλάδας ως περίβλεπτου φάρου ανθρωπισμού και δικαιοσύνης, ειρήνης και δημοκρατίας»
andrianos parelasi 25is martiou argos 2024

Ο Γιάννης Ανδριανός στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Χρέος μας να επαναβεβαιώσουμε την αποστολή της Ελλάδας ως περίβλεπτου φάρου ανθρωπισμού και δικαιοσύνης, ειρήνης και δημοκρατίας».

Αναλυτικά ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διπλή σημερινή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι μια αφορμή να αναλογιστούμε τους ισχυρούς δεσμούς πίστης και νοήματος που μας συνέχουν ως Γένος.

Ο Ξεσηκωμός του 1821 ήταν μια επανάσταση με εθνικά, θρησκευτικά φιλελεύθερα χαρακτηριστικά – και η υποτίμηση κάθε μιας από τις τρεις άρρηκτα αυτές συνδεδεμένες αρχές υποτιμά και ταυτόχρονα διαστρεβλώνει τη σημασία και το νόημα του Αγώνα.

Όπως ακριβώς το 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες επεδίωξαν ένα δημοκρατικό και φιλελεύθερο κράτος που θα σέβεται, θα εμπνέεται και θα εκφράζει τις διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, έτσι και σήμερα το χρέος της δικής μας γενιάς είναι να επαναβεβαιώσουμε την αποστολή της Ελλάδας ως περίβλεπτου φάρου ανθρωπισμού και δικαιοσύνης, ειρήνης και δημοκρατίας, απαντώντας με γνώμονα αυτή την ταυτότητα στις υπαρκτές και πιεστικές προκλήσεις της εποχής.

Από την επιτυχία μας να ανταποκριθούμε στο χρέος αυτό, από την επιτυχία μας να μεταδώσουμε στον χώρο και τον χρόνο τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες του Έθνους μας θα κριθεί και το μέλλον του Ελληνισμού και όλων όσα αυτός εκπροσωπεί για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis