home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στη Μεγαλόπολη η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira

Η Επίτροπος, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης στην Ελλάδα, επισκέφτηκε την Περιφέρειά Πελοποννήσου και το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης
ptoxos ferreira (2)

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, υποδέχτηκαν στη Μεγαλόπολη, εκ μέρους της Περιφέρειας, την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira.

Η Επίτροπος, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης στην Ελλάδα, επισκέφτηκε την Περιφέρειά Πελοποννήσου και το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης όπου συναντήθηκε με ενδιαφερόμενα μέρη, τοπικούς φορείς και εργαζομένους.

ptoxos ferreira

Η κ. Ferreira, μελέτησε τα σχέδια που αφορούν την περιοχή και είχε την ευκαιρία να αναλύσει το σκεπτικό της σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο Δήμος Μεγαλόπολης και οι υπόλοιποι τρεις Δήμοι που επωφελούνται των προγραμμάτων, χωρίς να στηρίζονται σε κάποια χρονική ελαστικότητα, παρά μόνο σε δράση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να προχωρήσουμε σε έναν προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων. Το σημαντικότερο για την περιοχή είναι η ολοκλήρωση του υποβάθρου της. Η τελική έγκριση του χωροταξικού για ολόκληρη την Περιφέρεια είναι το επόμενο βήμα και μαζί με τους τέσσερις Δήμους, Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Γορτυνίας και Οιχαλίας καλούμαστε να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο ταυτόχρονων δράσεων με σκοπό την προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis