home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

“Χαρείτε νιάτα ελληνικά, περηφανέψου Ελλάδα!”: Μια όμορφη θεατρική παράσταση με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Την εκδήλωση κόσμησε μουσικά με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσική του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
parastasi 25 martiou mousiko sxoleio argolidas 4

Μια όμορφη θεατρική παράσταση με τίτλο: “Χαρείτε νιάτα ελληνικά, περηφανέψου Ελλάδα!” παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ιστορικός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Άργους σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και την υποστήριξη του Δήμου Άργους- Μυκηνών. Κοινωνοί των μηνυμάτων της επετείου μέσα από το θέατρο έγιναν τα μέλη της νεανικής ενοριακής ομάδας Γυμνασίου-Λυκείου του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου, υπό την καθοδήγηση του πατέρα Αντώνιου Φιλιππή και της καθηγήτριας κ. Δήμητρας Μποζιονέλου.

parastasi 25 martiou mousiko sxoleio argolidas

Οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης ενσαρκώνοντας μερικές από τις προσωπικότητες των ηρώων προγόνων μας- ανδρών και γυναικών- επί σκηνής ενώνοντας το παρόν με το ιστορικό παρελθόν και κεντρικό μήνυμα τη διαρκή διεκδίκηση και υπεράσπιση της ελευθερίας ως χρέος και δικαίωμα του λαού απέναντι σε κάθε δύναμη, παρουσίασαν μία θεατρική παράσταση που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

parastasi 25 martiou mousiko sxoleio argolidas 1
parastasi 25 martiou mousiko sxoleio argolidas 3

Την εκδήλωση κόσμησε μουσικά με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσική του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υπό τη διεύθυνση του κ Δημήτρη Ζαχαρίου. Οι μαθητές που συμμετείχαν στο τραγούδι ήταν η Μαριτάσα Αγγέλαινα, η Ιωάννα Νάσση, η Νεφέλη Σούρσου, ο Παρασκευάς Καργάκος και ο Γιώργος Φιλιππής, ενώ στα μουσικά όργανα ξεχώρισαν, ο Ιωάννης Κατσούρης στο βιολί , ο Αλέξανδρος Καρανάσιος στο κλαρίνο, η Μαρίλια Κουκουμάνου στο σαντούρι, ο Γιώργος Φιλιππής στο κανονάκι, η Μάγκυ Τζόνστον στο φλάουτο, η Νεφέλη Σούρσου στο λαούτο, ο Νικήτας Μπινιάρης στην κιθάρα, ο Μιχάλης Κοκκινόπουλος στο μπάσο, ο Παναγιώτης Χαβιαρλής και ο Ευάγγελος Φιλιππής στα κρουστά.

parastasi 25 martiou mousiko sxoleio argolidas 2

Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας, κ.κ. Νεκτάριος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών, κ. Παναγιώτης Μπουλούκος καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis