home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τριήμερο 25ης Μαρτίου: Φουλάρουν ορεινή Αρκαδία και Ναύπλιο

Το κόστος για διαμονή σε Airbnb στην Πελοπόννησο – Τολό, Λουτράκι, Ξυλόκαστρο, Κιάτο και Λουτρά Ωραίας Ελένης στους οικονομικούς προορισμούς
Ναύπλιο κόσμος πανοραμική

Με τη σκέψη στραμμένη στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου βρίσκονται οι Έλληνες. Οι προ-κρατήσεις καταγράφονται υψηλές, άνω του 85%, στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενώ στους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας αγγίζουν ακόμη και το 100%, σύμφωνα με έρευνα του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E Real Estates.

Ναύπλιο – Καλαμάτα

Το Ναύπλιο, προορισμός για όλες τις εποχές του έτους, καταγράφει ποσοστό προ-κρατήσεων της τάξεως του 90% (62% αρχές του μήνα). Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνεται από 423 ευρώ (243 ευρώ αρχές του μήνα) σε κατοικία κατάλληλη για τετραμελή οικογένεια ή και τετραμελή παρέα.

Η Καλαμάτα διαθέτει στο σύνολο των πλατφορμών 718 εγγεγραμμένα ακίνητα. Το κόστος μίσθωσης κατοικίας για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 212 ευρώ.

Στις πρώτες επιλογές η ορεινή Αρκαδία

Οι Αρκαδικοί προορισμοί βρίσκονται και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις top επιλογές των ταξιδιωτών με τις προ-κρατήσεις να καταγράφουν ικανοποιητικά ποσοστά από τα μέσα του Ιανουαρίου.

Η διαθεσιμότητα στη Ζάτουνα και στα Λαγκάδια είναι μηδενική, με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν ήδη το 100%. Στο Λεβίδι οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 95%, με μόλις 4 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα, με το κόστος να διαμορφώνεται από 635 ευρώ, ενώ στη Βυτίνα από 1.281ευρώ (881ευρώ αρχές του μήνα), στη Στεμνίτσα από 1.234 ευρώ, όταν αρχές του μήνα υπήρχαν «οικονομικές» επιλογές με κόστος το κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις να διαμορφωνόταν από 510 ευρώ , και με ποσοστό προ-κρατήσεων 97% και 90% αντίστοιχα. Στο Αρκαδικό χωρίο Βλαχέρνα, το κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις από 329 ευρώ αρχές του μήνα, πλέον διαμορφώνεται από 705 ευρώ, με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν το 88%.

Τριήμερο στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 93% (88% αρχές του μήνα) με μόλις 6 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα στην πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb και με το κόστος να ξεκινά από 846 ευρώ, έναντι των 560 ευρώ αρχές του μήνα για τρεις διανυκτερεύσεις σε κατοικία κατάλληλη για τετραμελή οικογένεια ή και παρέα.

Οι οικονομικοί προορισμοί

«Οι συμπολίτες που είτε δεν πρόλαβαν, είτε δεν επιθυμούν να δαπανήσουν υψηλά ποσά για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, μπορούν να επιλέξουν κοντινούς ηπειρωτικούς προορισμούς στη Πελοπόννησο, σε αποστάσεις που δεν ξεπερνούν τις 2-2,5 ώρες χιλιομετρική απόσταση. Ενώ, πολλοί μπορούν να επιλέξουν προορισμούς όπως η Χαλκίδα, ο Άγιος Κωνσταντίνος ,τα Καμενά Βούρλα, αλλά και το παραλιακό μέτωπο του Νομού Αττικής», προτείνει ο πρόεδρος του E- Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Ανάμεσα στους οικονομικότερους προορισμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Τολό, το Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο και τα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

25i martiou proorismoi kontinoi 2024.jpg

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis