home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Μανιάτης: Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής; Τι λέει ο ίδιος

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και αναμένεται να είναι μία από τις 42 υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή
giannis maniatis

Έντονα ακούγεται το όνομα του πρώην βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Η υποψηφιότητα του καθηγητή και πρώην Υπουργού στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος θα πρέπει να πρέπει να θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους.

Ο Γιάννης Μανιάτης φέρεται να είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και αναμένεται να είναι μία από τις 42 υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή.

Με τα τρέχοντα δεδομένα το ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό να εκλέξει 3 Ευρωβουλευτές, ενώ εάν υπάρξει μία πιο ισχυρή παρουσία ίσως και 4.

Τι είπε ο Μανιάτης για το αν θα είναι υποψήφιος

«Τέτοιου είδους πληροφορίες τις δίνουν μόνον οι πρόεδροι των κομμάτων», απάντησε σε συνέντευξή του στο ACTION 24 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε η Ευρωβουλή, ο κ. Μανιάτης απάντησε ότι αισθάνεται μέσα του για το πώς θα πάνε τα πράγματα στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές, παραδεχόμενος εμμέσως πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Επισήμανε πως στο 80% της νομοθεσίας που αφορά τις ζωές μας διαμορφώνεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis