home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Πτυχές από τη Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα στον «Δαναό»

Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ιωάννης Ε. Καστανάς, δικηγόρος, μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας
Διάλεξη ιατρικού ενδιαφέροντος στον Δαναό

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός», συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της επετείου της Εθνικής Παλιγεννεσίας, υποδέχεται και παρουσιάζει στο Μέγαρό του, στο Άργος, την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. ως ομιλητή, τον Δρα κ. Ιωάννη Ε.Καστανά, δικηγόρο, μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με το επίκαιρο θέμα: «Πτυχές απ΄την Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα».

Βιογραφικό ομιλητή

Ο Δρ Ιωάννης Ε. Καστανάς είναι μέλος συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπου διδάσκει μαθήματα Δημοσίου και Εκκλησιαστικού Δικαίου.
Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους Δημοσίου Δικαίου από το πανεπιστήμιο Paris II Panthéon-Assas και Εκκλησιαστικού Δικαίου από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών της οποίας είναι αριστούχος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου.

Τη μεταδιδακτορική του διατριβή την εκπόνησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Διατελεί ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Διοικητικής Δικαιοσύνης και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.
Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει συγγράψει μελέτες Δημοσίου και Εκκλησιαστικού Δικαίου.

danaos ekdilosi

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis