home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: «σΤης ελιάς το δάκρυ»

Έρχεται το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης παραμυθιού

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Καλαμάτα: «σΤης ελιάς το δάκρυ»
5 Festival Kalamatas

Από την Παρασκευή 29 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 1 Απριλίου, το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ», μέσα σε τέσσερις γεμάτες μέρες θα φιλοξενήσει στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, δεκατέσσερις παραμυθάδες και δύο μουσικούς που κουβαλάνε στο δισάκι τους παραμύθια για όλους.

“που ‘ναι το ψέμα, που ‘ναι η αλήθεια;”

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το Φεστιβάλ ξεκινά με μια αφήγηση για ενήλικο κοινό και εφήβους από 12 χρονών και πάνω με τίτλο “που ‘ναι το ψέμα, που ‘ναι η αλήθεια;”. Η Βέρα Αισώπου, η Άλκη Δίμιζα, η Γιώτα Ηλιοπούλου και η Μαρίζα Νταϊφά ξετυλίγουν την κόκκινη κλωστή και η Γεωργία Μπατσικούρα τις συνοδεύει με την μουσική της.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

“Παραμύθι μυθιακό, γύρνα σβούρα να στο πω”

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 18:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, έρχεται η σειρά των παραμυθιών για τους μικρούς μας φίλους μιας και οι παραμυθούδες Αγγελική Θεοδωρακοπούλου, Γιώτα Κωνσταντινέα, και Θεοδοσία Ψευτέα θα αφηγηθούν ιστορίες αυστηρά και μόνο για παιδιά από 5 έως 95 ετών. Με Ήρωες μεγάλους και μικρούς που ξεπηδούν από μέρη μακρινά και έχουν όνειρα πολλά.

Γενική είσοδος 3 ευρώ.

“της θάλασσας η θυγατέρα και άλλα χρώματα”

Την ίδια μέρα, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 21:00, πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η Αγνή Στρουμπούλη και ο βιολοντσελίστας Σταύρος Παργινός με την πρωτότυπη μουσική του, θα αφηγηθούν παραμύθια λαϊκά με φωνή και βιολοντσέλο. Παραμύθια κατάλληλα για ενήλικες αλλά και έφηβους από 15 χρονών και πάνω.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

“ο βασιλιάς με τα τραγίσια αυτιά “

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι ο βασιλιάς με τα τραγίσια αυτιά αλλά και άλλοι “ήρωες” παραμυθιών θα συναντήσουν το κοινό στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Η Αγνή Στρουμπούλη και ο βιολοντσελίστας Σταύρος Παργινός θα μοιραστούν ιστορίες κατάλληλες μόνο για παιδιά από 5 έως 95 ετών!

Γενική είσοδος 3 ευρώ.

“Η Τουραντώ , ο Σαρσεμπάι και τα πενήντα ίδια φορέματα “

Πόσα πρόσωπα έχει ο έρωτας; Μπορείς να τον κερδίσεις με αινίγματα; Μπορείς να τον δελεάσεις με πενήντα ίδια φορέματα; Την απορία θα την λύσουν η Κατερίνα Γυφτάκη, η Εύη Ντινοπούλου, και ο Σπύρος Τσίρος την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 20:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Για ενήλικο κοινό και εφήβους από 12 χρονών και πάνω.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

“Το χρυσό κλειδί “

Τέλος, την Δευτέρα 01 Απριλίου, στις 20:00, το χρυσό κλειδί θα ξεκλειδώσει ένα σεντούκι γεμάτο παραμύθια. Ένα κλειδί που ξεκλειδώνει μυστικά και η Γεωργία Γκότση, η Χριστίνα Δίμιζα και η Λίλλυ Τριαντάρη ξέρουν που είναι το κλειδί μα και που είναι η κλειδαριά αλλά και τι κρύβει το σεντούκι! Μια αφήγηση για ενήλικο κοινό και εφήβους από 12 χρονών και πάνω.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis