home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση προς Πελοπόννησο

Ιδιαίτερα μεγάλη ροή υπάρχει με κατεύθυνση την Πάτρα και άλλους προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο και η ορεινή Αρκαδία
Αυτοκινητόδρομος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους, στα ΚΤΕΛ αλλά και τα λιμάνια. Ήδη στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ στο κόκκινο είναι και ο Κηφισός στο ρεύμα προς Λαμία.

Ιδιαίτερα μεγάλη ροή υπάρχει με κατεύθυνση την Πάτρα, ενώ ως γνωστόν η πληρότητα αγγίζει το 100% και σε άλλους προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως τα δημοφιλή χωριά της ορεινής Αρκαδίας και το Ναύπλιο.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη προς το ύψος της γέφυρας Αχαρνών.

Επίσης πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο λιμάνι από την ακτή Μιαούλη προ την Κόνωνος, στην Αλιπέδου, την Δ. Γούναρη και την Εθνικής Αντιστάσεως. Μικρότερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Σκαραμαγκά.

Λόγω της αυξημένης κίνησης, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis