home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Πρέσβης της Ελβετίας στο Ναύπλιο με προτάσεις για το τραίνο

Ο Stefan Esterman επικεφαλής μίας ολόκληρης ομάδας επισκέφτηκε σήμερα 15 Μαρτίου την περιοχή για να προωθήσουν την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου
Ζήτησαν μελέτη βιωσιμότητας από τον Δήμο!

Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα Stefan Esterman όπου είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού Κώστα Καράπαυλο, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε προτάσεις για την επανενεργοποίηση του τραίνου στην Πελοπόννησο.

Ο κ. πρέσβης επικεφαλής μίας ολόκληρης ομάδας επισκέφτηκε σήμερα 15 Μαρτίου την περιοχή για να προωθήσουν την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου. Χθες είχαν συνάντηση με Υπουργούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Καράπαυλος: «Συμφωνήσαμε να υπάρξει συνέχεια και από μεριάς μας εδώ στο Ναύπλιο. Κινητικότητα. Έχω πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία που θα γίνει μεγάλη αισιοδοξία αν και η κοινωνία ενεργοποιηθεί και πιέσει».

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Κ. Καράπαυλος με τον κ. πρέσβη, τον κ. Στάθη Ποταμίτη, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και την κ. Ειρήνη Φρεζαδου, ψυχή της ΕΛΛΕΤ

karapaulos elvetoi

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis