home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Πιθανόν οπλισμένος νεαρός απείλησε παιδιά κοντά σε παιδική χαρά

Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό
Παιδική χαρά κούνια

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, για άγνωστη αφορμή, απείλησε παιδιά, σε παιδική χαρά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πύργου. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι.

Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου, άλλα σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα για να παίξουν στην παιδική χαρά.

Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο – λόγω των εργασιών που εκτελούνται – χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis