home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κινηματογραφικές σκηνές δράσεις στους δρόμους της Κορινθίας

Άγρια καταδίωξη και ανθρωποκυνηγητό μετά από έλεγχο της Αστυνομίας – Οδηγός έπεσε σε περιπολικό πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε
astynomia katadioksi

Σκηνές έντονης δράσης και έντασης συνέβησαν στην καρδιά της Κορινθίας, καθώς μια άγρια καταδίωξη ξεκίνησε μετά από έλεγχο της αστυνομίας και κατέληξε σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού και των συνεργών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το korinthostv.gr, η ένταση ξεκίνησε όταν ένα όχημα αγνώστων δεν σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομίας κοντά στο στρατόπεδο της πόλης. Ο οδηγός, συνοδευόμενος από τρεις ακόμη επιβαίνοντες, αποφάσισε να αναπτύξει ταχύτητα και να διαφύγει προς την εθνική οδό Κορίνθου – Άργους, ξεκινώντας ένα κυνηγητό, με την αστυνομία να ζητάει άμεση ενίσχυση.

Μετά από μια άγρια καταδίωξη που διήρκεσε τρία χιλιόμετρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ωστόσο, η έκπληξη δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο οδηγός του οχήματος, αντί να παραδοθεί, επιχείρησε να συγκρουστεί με τα αστυνομικά αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές φθορές και τρέποντας τους αστυνομικούς σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων αγνώστων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis