home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η παρέα του Τράγου μας περιμένει στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Ξεχωρίζουν και φέτος τα ξεχωριστά δρώμενα του Λαγκαδινού Καρναβαλιού – Το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
lagkadino karnavali

Ξεχωρίζουν και φέτος τα ξεχωριστά δρώμενα του Λαγκαδινού Καρναβαλιού, τα οποία είναι μοναδικά και διαφέρουν απ’ όλα τα υπόλοιπα. Η παρέα του Τράγου, είναι έτοιμη και μας περιμένει στα Λαγκάδια Γορτυνίας.

Είναι το 15ο Λαγκαδινό Καρναβάλι, που ξεκινά στις 15 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 18 του ίδιου μήνα.

Διοργανωτής είναι ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων.

Λαγκαδινό Καρναβάλι

Το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, θα διεξαχθεί καρναβαλικό εργαστήρι, στις 8 το βράδυ. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικη και λαική βραδιά.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, θα διεξαχθεί εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο για παιδιά.

Την ίδια ημέρα, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων, θα γίνει προθέρμανση με φωτιές και αερόστατα, αλλά και με με τσουκαλόκαυτο. Επίσης, θα λάβει χώρα το παραδοσιακό ύδρωμα των αυγών, με χορό και τραγούδια.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα θα λειτουργήσει καρναβαλικό εργαστήρι. Στις 7.30 θα ξεκινήσει η παρέλαση του βασιλιά Τράγου, με κρουστά, ζογκλέρ, φωτιές κλπ. Στις 10 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο θα στηθεί παραδοσιακό γλέντι .

Την Καθαρά Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδίων, θα ετοιμαστεί η παραδοσιακή φασολάδα, αλλά και τα σαρακοστιανά εδέσματα (συνεργάζεται εδώ ο Σύλλογος των Λαγκαδινών της Αττικής και ο Σύλλογος Γυναικών Λαγκαδίων).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis