home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Eurovision: Αυτό είναι το «Ζάρι», της Μαρίνας Σάττι στο οποίο συμμετέχουν ηθοποιοί από την Αργολίδα

Το «Ζάρι» έχει ελληνικό στοιχείο και ethnic στοιχεία, ενώ το βίντεο κλιπ έχει ήδη γυριστεί και αναδεικνύει ελληνικά μνημεία, όπως το Ηρώδειο και ο Παρθενώνας
marina satti zari

Παρουσιάστηκε στο κοινό το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Το κομμάτι, μαζί με τη Μαρίνα Σάττι, υπογράφουν οκτώ καταξιωμένοι, Έλληνες και μη, συνθέτες, οι οποίοι έχουν σημαντικές επιτυχίες και συνεργασίες στο βιογραφικό τους. Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, ενώ η Κύπρος με τη Σήλια Καψή στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού.

Το «Ζάρι» έχει ελληνικό στοιχείο και αρκετά ethnic στοιχεία, ενώ το βίντεο κλιπ έχει ήδη γυριστεί και αναδεικνύει ελληνικά μνημεία, όπως το Ηρώδειο και ο Παρθενώνας.

Στο video clip του τραγουδιού έχουν συμμετάσχει ηθοποιοί από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από την εταιρεία «Προσκήνιο Εταιρεία Παραγωγής & Υποστήριξης Θέατρο-Κινηματογράφος».

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974 με τη Μαρινέλλα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis