home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συγκλονίζει η Ελένη από το Άργος: «Ήθελε να με σκοτώσει και να κάψει και τα παιδιά»

«Μου απαγόρευε να έχω social media, ζήλευε δεν ήθελε να έχω με κανέναν επικοινωνία. Έκανα ό,τι μου έλεγε, μου έσπασε το τηλέφωνο και το πέταξε στη λεκάνη» περιγράφει
Άργος κακοποίηση ξυλοδαρμός

Η γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό και τη σεξουαλική κακοποίηση από τον σύζυγό της στο Άργος, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό». «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από όταν πέθανε η μητέρα του, οπότε άρχισε να με χτυπάει διαρκώς, ακόμη και μπροστά στα παιδιά. Συνήθως, όμως, μέσα στο μπάνιο με κακοποιούσε, δεν έβλεπαν τα παιδιά, αλλά άκουγαν τις φωνές μου και τα κλάματα. Μου έλεγε: “Μην τολμήσεις και πεις στα παιδιά τι γίνεται, θα σε σκοτώσω. Θα χύσεις αίμα μέσα στο μπάνιο!”», είπε μεταξύ άλλων.

Η 32χρονη Ελένη εμφανίστηκε με το πρόσωπό της στην κάμερα, καθώς, όπως είπε, δεν έχει να φοβηθεί ή να κρύψει κάτι. Ερωτηθείσα για τους λόγους που επικαλείτο ο σύζυγός της, για να δικαιολογήσει τις επιθέσεις που η ίδια καταγγέλλει ότι γίνονταν σε βάρος της διαχρονικά, ανέφερε ότι αυτός «νόμιζε πολλά στο μυαλό του και ήθελε να του ομολογήσω ότι εγώ είχα πάει με κάποιον άλλον, αλλά εγώ τιμούσα το στεφάνι μου και τα παιδιά μου».

«Άλλη φορά δεν υπήρχε τόσο μεγάλη βιαιότητα. Εκτός από τον ξυλοδαρμό μου, υπήρξε και σεξουαλική κακοποίησή μου. Μου έσκισε τα ρούχα, δεν υπήρχε καμία συναίνεση, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Εγώ δεν ήθελα, εκείνος με πίεζε πολύ», ανέφερε, δίνοντας και λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του συζύγου εναντίον της.

Όπως είπε η 32χρονη Ελένη, της «είχε πετάξει τα τηλέφωνα» και δεν είχε επικοινωνία με κανέναν.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή. Όταν βγει από τη φυλακή, θα πάρω μέτρα, για να μείνει μακριά μου και από τα παιδιά μου. Θα προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου και να βρω μια δουλειά», συνέχισε και αποκάλυψε ότι όταν προ ημερών την απείλησε ότι θα τη ρίξει στη Διώρυγα της Κορίνθου, της είπε ότι μετά θα κάψει και τα παιδιά.

«Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν έβγαινα έξω»

Η 32χρονη από το Άργος πλέον νιώθει «ελεύθερη και ασφαλής» και αισθάνεται πιο δυνατή, μετά την προφυλάκιση του 34χρονου πατέρα των δύο παιδιών τους.

«Μου απαγόρευε να έχω social media, ζήλευε δεν ήθελε να έχω με κανέναν επικοινωνία. Έκανα ό,τι μου έλεγε» περιγράφει στο Tlive για τη ζωή της πριν και σοκάρει αναφέροντας πως «δεν πήγαινα ούτε στο σουπερμάρκετ, στην αρχή πηγαίναμε μαζί, αλλά δεν με άφηνε να πηγαίνω μόνη μου. Είχα κλειδιά για να βγω από το σπίτι, αλλά φοβόμουν. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, μου είχε σπάσει το τηλέφωνο και το είχε πετάξει στη λεκάνη, δεν είχα τηλέφωνο».

Όπως πρόσθεσε, «τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, είχαν πάει μόνο δύο μέρες. Δεν με άφηνε να τα πηγαίνω, γιατί νόμιζε ότι κι εκεί κάτι γινόταν, τα πήγαινε και τα έπαιρνε ο ίδιος, εγώ δεν έβγαινα».

Η γυναίκα ζούσε δύο εβδομάδες σε κατάσταση αποκλεισμού, ενώ τα βασανιστήριά της είχαν ξεκινήσει από το 2018. Για κάποιο διάστημα είχε κρυφά επικοινωνία με την οικογένειά της, μέχρι ο δράστης να της σπάσει το κινητό.

Τέλος, αποκαλύπτει πως ο 34χρονος «ήθελε να με σκοτώσει και να κάψει και τα παιδιά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis