home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βυτίνα: Ο περίπατος Κασσελάκη – Τάιλερ στον Δρόμο της Αγάπης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπεθ αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά στην ορεινή Αρκαδία.
Δρόμος της Αγάπης Βυτίνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπεθ βρίσκονται στην ορεινή Αρκαδία για μια ολιγοήμερη απόδραση, αναζητώντας ηρεμία και επαφή με τη φύση. Αποφασίζοντας να αφήσουν πίσω το έντονο ρυθμό της πόλης, το ζευγάρι απήλαυσε τις γραφικές βόλτες στα χωριά της περιοχής και τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας.

Στις διακοπές τους, επέλεξαν να φιλοξενηθούν σε στο πεντάστερο ξενοδοχείο «ΜΑΝΝΑ», το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Το πρώην σανατόριο, που κτίστηκε το 1929, σήμερα προσφέρει ένα καταφύγιο υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών, περιβαλλόμενο από δάση, λίμνες και ποτάμια.

Η επίσκεψή τους στην Αρκαδία δεν περιορίστηκε μόνο σε φυσικές ομορφιές και απολαυστικά γεύματα. Οι δυο άνδρες περπάτησαν στον περίφημο δρόμο της αγάπης στη Βυτίνα, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης φωτογραφήθηκε με κατοίκους της περιοχής, δείχνοντας την επιθυμία του για προσέγγιση με τον κόσμο.

Στις 15 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται στο ΚΕΕΜ Σπάρτης για 20ημερη στρατιωτική θητεία.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis