home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος – “Εγώ γάλα της έριξα”

Δεν έπεισε τον εισαγγελέα κατά τη σημερινή απολογία του στα δικαστήρια Ναυπλίου.
Χειροπέδες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος από το Άργος που χτύπησε με σίδερο με έριξε χλωρίνη στη σύζυγό του, καθώς δεν έπεισε τον εισαγγελέα κατά τη σημερινή απολογία του στα δικαστήρια Ναυπλίου.

Στη φυλακή οδηγείται ο δράστης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στην 32χρονη γυναίκα του, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Ο ίδιος αρνείται και ότι τη χτύπησε με σίδερο, παραδέχεται ωστόσο ότι βιαιοπράγησε εναντίον της. Tα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων δεν πιστοποιούν ότι ο σύζυγός της την περιέλουσε με χλωρίνη, όπως η ίδια κατήγγειλε στις Αρχές.

“Εγώ γάλα της έριξα”

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», ήταν τα πρώτα του λόγια για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του στο Άργος.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», συνέχισε λέγοντας ο 34χρονος από το Άργος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis