home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του στο Άργος

Το βράδυ της Παρασκευής ο 34χρονος χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη
Δικαστήρια Ναυπλίου υπόθεση ναρκωτικών (7)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 5 Μαρτίου, ο 34χρονος που χτύπησε βάναυσα την 32χρονη σύζυγό του το βράδυ της Παρασκευής, στο Άργος. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στη συνέχεια στα δικαστήρια Ναυπλίου, όπου αυτή τη ώρα δίνει την απολογία του.

To θύμα καταγγέλλει πως την χτύπησε με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη, ενώ το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο τραυματισμένη.

Η Ελένη από το Άργος κόντεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο Star, όταν εκείνος την κακοποιούσε, εκείνη σκεφτόταν τα παιδιά της. Πονούσε, σφάδαζε, αλλά έπρεπε να κρατηθεί ζωντανή. Μάλιστα, δέχθηκε και απειλές ότι θα τη σκοτώσει.

Ο ίδιος αρνείται και ότι τη χτύπησε με σίδερο, παραδέχεται ωστόσο ότι βιαιοπράγησε εναντίον της. Tα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων δεν πιστοποιούν ότι ο σύζυγός της την περιέλουσε με χλωρίνη, όπως η ίδια κατήγγειλε στις Αρχές.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα έζησε προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα“… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει».

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα:

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

Όπως αναφέρει η αδερφή της 32χρονης την είχε δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι και τη βάραγε στο μπάνιο.

Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω», λέει η αδελφή της παθούσας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis