home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τι απαντά ο Κωστούρος για τους προϋπολογισμούς

Επόμενη Μέρα: «Επιβεβαίωσαν οι υπηρεσίες τους ισχυρισμούς για ψεύτικους προϋπολογισμούς;»
epomeni mera kostouros

Τη δική της απάντηση δίνει η δημοτική παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου αναφορικά με τα όσα ακούσθηκαν στο πρόσφατο ειδικό δημοτικό συμβούλιο λογοδοσίας για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπλιέων και τους προηγούμενους προϋπολογισμούς.

Στη σχετική ανακοίνωση εκφράζεται η απορία για το αν οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι εμπλεκόμενοι φορείς ερωτήθηκαν για να επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα των λεγομένων της Δημοτικής Αρχής.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Φραγκιουδάκης ανέφεραν πως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή συνέτασσε πλασματικούς προϋπολογισμούς.

Η απάντηση Κωστούρου

Στους ισχυρισμούς αυτούς απάντησε με δελτίο τύπου η παράταξη Κωστούρου:

«Μόνο ερωτηματικά μας προκαλεί η 1η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Ορφανός και ο Αντιδήμαρχος κ. Φραγκιουδάκης με καταγγελτικόκαι αλαζονικό ύφος που δεν αρμόζει σε μια τέτοια συνεδρίαση μίλησαν για πλασματικούςκαι ψεύτικους προϋπολογισμούς στα οικονομικά του δήμου .

Ζητούμε να μάθουμε λοιπόν σε όλα αυτά τα ανυπόστατα και αβάσιμα ψεύδη οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι εμπλεκόμενοι φορείς ερωτήθηκαν για να επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα των λεγομένων της Δημοτικής Αρχής;

Απαντάμε ότι προφανώς και όχι.

Αποφάσισαν από μόνοι τους να μετατρέψουν την προχθεσινή συνεδρίαση σε ένα προπαγανδιστικό σόου εκθέτοντας ανεπανόρθωτα αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς για να κρύψουν προφανώς κάτι άλλο.

Κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης μαζί με τους χειροκροτητές σας πολύ σύντομα θαλάβατε τις απαντήσεις γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Θα επανέλθουμε.

Όλα στο φως και μόνο αλήθειες».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis