home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας υποδέχθηκε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Η παρουσία του έδωσε το έναυσμα να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.
Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Αργολίδας υποδέχτηκε τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Η παρουσία του έδωσε το έναυσμα να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και του ιδίου για θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική ένταξη και συμπερίληψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η συζήτηση εστίασε στην ανάγκη να αναγνωρίζουμε την ξεχωριστή προσωπικότητα και να σεβόμαστε τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Σε αυτό είναι σημαντική η συμβολή της εκπαίδευσης που οφείλει να στοχεύσει στην ενσωμάτωση όλων των μαθητών και μαθητριών σε ένα συμπεριληπτικό σχολείο, σε ένα “Σχολείο για όλους”.

Παρόντες και συμμετέχοντες στη συζήτηση ήταν ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Πολύδωρος Βασίλειος και ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός Ιωάννης.

Στο τέλος της συνάντησης σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, μαθητές και μαθήτριες επέλεξαν να ακούσουν ένα τραγούδι και ενώνοντας τα χέρια δημιούργησαν ένα κύκλο ενότητας αποδοχής και αγάπης, η οποία διαπνέει την ατμόσφαιρα του σχολείου.

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis