home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πόρτο Χέλι: Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το ακίνητο στη Βερβερόντα – Ήταν λίγα τα λεφτά

Παρά τις προσπάθειες του ΤΑΙΠΕΔ, η αξιοποίηση του «φιλέτου» παραμένει εκκρεμής
akinito ververonta portoxeli

Η προσπάθεια για την εκμετάλλευση του πολύτιμου ακινήτου στη Βερβερόντα, στο Πόρτο Χέλι, φαίνεται πως βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς ο διαγωνισμός που διοργάνωσε το ΤΑΙΠΕΔ ακυρώθηκε για δεύτερη φορά. Παρά τις προσπάθειες να βρεθεί αγοραστής με το κατάλληλο χρηματικό ποσό, η συγκεκριμένη προσπάθεια φαίνεται πως οδηγείται σε αδιέξοδο.

Το ΤΑΙΠΕΔ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις προσφορές που κατατέθηκαν, ζητώντας από τη μοναδική ενδιαφερόμενη εταιρεία, τη ΓΟΥΤΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΕ., να παρουσιάσει μια βελτιωμένη πρόταση. Παρόλα αυτά, και η νέα προσφορά δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του Ταμείου, οδηγώντας έτσι σε νέα ακύρωση του διαγωνισμού. Η αναζήτηση για έναν αγοραστή που θα προσφέρει το «σωστό» τίμημα συνεχίζεται.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από μπαράζ αντιδράσεων που προκλήθηκαν προ μηνών όταν είχε ανακοινωθεί η πιθανή εκμετάλλευση του ακινήτου από επενδυτή. Τοπικοί φορείς και κάτοικοι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για το μέλλον της περιοχής, επισημαίνοντας την έλλειψη περιβαλλοντικών μελετών και την έλλειψη δεσμεύσεων για την προστασία του φυσικού τοπίου. Απαιτούσαν την ακύρωση του διαγωνισμού προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος.

Το ακίνητο στη Βερβερόντα θεωρείται «φιλέτο» για το Πόρτο Χέλι λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας και των δυνατοτήτων ανάπτυξης που προσφέρει. Παρόλα αυτά, η διαδικασία εξεύρεσης αγοραστή φαίνεται να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, καθώς αυτή είναι ήδη η δεύτερη φορά που ο διαγωνισμός ακυρώνεται.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis