home design 800x400

Προσπαθούν να πιάσουν αγέλη αδέσποτων που επιτίθεται σε πολίτες στο Ναύπλιο

Εθελοντές και επαγγελματίες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα αναζητούν – Έκκληση σε όποιον βλέπει τα σκυλιά για πληροφορίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθεια ώστε να πιαστεί αγέλη η οποία επιτίθεται σε πολίτες στο Ναύπλιο. Εθελοντές και επαγγελματίες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, παρουσία της αντιδημάρχου υπεύθυνης για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Ναυπλιέων Σοφίας Ξύδη.

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Οι Αδέσποτοι» Στέλιος Κυριακού απευθύνει έκκληση σε όποιον βλέπει τώρα την αγέλη να επικοινωνήσει μαζί του:

«Παρακαλώ πολύ στην πόλη του Ναυπλίου, αν βλέπει κάποιος ΤΩΡΑ την γνωστή αγέλη που επιτίθεται στον κόσμο , να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944773252 Στέλιος. Έχουμε μαζευτεί εθελοντές και επαγγελματίες, παρουσία της αντιδημάρχου υπεύθυνης για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων Σοφία Ξύδη και προσπαθούμε να τα πιάσουμε».

Το πρόγραμμα είναι: Εξετάσεις, microchip, στείρωση, εμβολιασμός και φύλαξη σε ασφαλές μέρος ώστε να αξιολογηθούν από εκπαιδευτές και στη συνέχεια επανένταξη ή υιοθεσία.

Σχόλια

Exit mobile version