home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Προσπαθούν να πιάσουν αγέλη αδέσποτων που επιτίθεται σε πολίτες στο Ναύπλιο

Εθελοντές και επαγγελματίες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα αναζητούν – Έκκληση σε όποιον βλέπει τα σκυλιά για πληροφορίες
Αδέσποτα Ναύπλιο αγέλη

Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθεια ώστε να πιαστεί αγέλη η οποία επιτίθεται σε πολίτες στο Ναύπλιο. Εθελοντές και επαγγελματίες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, παρουσία της αντιδημάρχου υπεύθυνης για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Ναυπλιέων Σοφίας Ξύδη.

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Οι Αδέσποτοι» Στέλιος Κυριακού απευθύνει έκκληση σε όποιον βλέπει τώρα την αγέλη να επικοινωνήσει μαζί του:

«Παρακαλώ πολύ στην πόλη του Ναυπλίου, αν βλέπει κάποιος ΤΩΡΑ την γνωστή αγέλη που επιτίθεται στον κόσμο , να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944773252 Στέλιος. Έχουμε μαζευτεί εθελοντές και επαγγελματίες, παρουσία της αντιδημάρχου υπεύθυνης για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων Σοφία Ξύδη και προσπαθούμε να τα πιάσουμε».

Το πρόγραμμα είναι: Εξετάσεις, microchip, στείρωση, εμβολιασμός και φύλαξη σε ασφαλές μέρος ώστε να αξιολογηθούν από εκπαιδευτές και στη συνέχεια επανένταξη ή υιοθεσία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis