home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η ΛΕΦΕΔ Αργολίδας έτοιμη να συνδράμει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Συζητήθηκαν θέματα που μπορεί να συνδράμει σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών η ΛΕΦΕΛ Αργολίδας
Πλημμύρα στο Ναύπλιο 22.09.2022 (11)

Τον αρμόδιο για θέματα πολιτικής προστασίας Αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Τζαρίμα επισκέφθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αργολίδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σχη (ΜΧ) ε.α. Κο Καρυανό Ιωάννη. 

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Τζαρίμα και οι τρόποι με τους οποίους η ΛΕΦΕΔ Αργολίδας θα συνδράμει τις υπηρεσίες του Δήμου σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

 «Το Δ.Σ. της Λέσχης ευχαριστεί τον Κο Τζαρίμα για τη θέρμη με την οποία μας υποδέχθηκε και την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας που επέδειξε απέναντί μας. 

Η παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση ανθρώπων που γνωρίζουν το αντικείμενό τους και αξιοποιούν όλους τους ανθρώπινους πόρους χωρίς αγκυλώσεις και αποκλεισμούς, μόνο αισιόδοξους μας κάνει για το άμεσο μέλλον. 

Γίνεται πλέον και στην περιοχή μας, όπως στα περισσότερα μέρη της χώρας, κατανοητό ότι η ετοιμότητα, η συνεχής εκπαίδευση και η εθελοντική προσφορά που αποτελούν τους πυλώνες της ΛΕΦΕΔ πανελληνίως, μπορούν να αξιοποιηθούν από τους κρατικούς ή τοπικούς φορείς επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis