home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά: Πού μένει, με τι ασχολείται και τι σκέφτεται να κάνει

«Έχω κάνει φίλους, σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», λέει ο άνθρωπος που υπέστη bullying στον Πύργο και συγκίνησε την κοινή γνώμη.
Θύμιος Μπουγάς

Ο Θύμιος Μπουγάς που έγινε ένα ζωντανό σύμβολο ενάντια στο bullying μίλησε στην εκπομπή του Mega το πρωί της Κυριακής. «Τα πέντε πρώτα χρόνια που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά, μετά έκανα δουλείες σε χωράφια, σιδηροκατασκευές. Λόγω της εμφάνισης μου ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω. Έχω κάνει δυο χειρουργεία στο που πήγαν καλά. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της», ανέφερε αρχικά ο Θύμιος.

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε στην εκπομπή για την συνεργασία που έχει με τον Θύμιο.

«Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Ο Θύμιος είναι γρήγορος στη δουλειά και μπορεί να παίρνει αποφάσεις».

Για την ζωή του σήμερα λέει ο Θύμιος: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουνε στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω από όλα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis