home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος: «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»

Στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους του Άργους συμμετείχαν και μαθητές του Λυκείου Αγίας Τριάδας και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου
Άργος απεργία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος με αφορμή τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» το σύνθημα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ενώ στην πορεία που ακολούθησε στους δρόμους του Άργους συμμετείχαν και μαθητές του Λυκείου Αγίας Τριάδας και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου.

Το σύνθημα των μαθητών έγραφε χαρακτηριστικά: «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ακόμα, μεταξύ άλλων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και η Ομάδα Γυναικών Άργους.

Απεργία και στα ΜΜΜ

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Η Αθήνα μένει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ για 24 ώρες, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Χωρίς τρένα και προαστιακό θα μείνει η χώρα για 24 ώρες, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης συμμετέχουν στην απεργία.

Οι ιδιοκτήτες ταξί συμμετέχουν και αυτοί σε 48ωρη απεργία με απόφαση του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis