home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τετ α τετ Ζαχαράκη με Γεωργόπουλο

Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τετ α τετ Ζαχαράκη με Γεωργόπουλο
Ζαχαράκη Γεωργόπουλος

Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Η κα Ζαχαράκη σε ανάρτηση της στα social media ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο σήμερα. Μου μίλησε με ενθουσιασμό για την τροχιά δυναμικής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου χωρίς όμως να παραλείπει το έντονο ενδιαφέρον του για την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Τον ενημέρωσα για την εκπόνηση του σχεδίου δράσης για το δημογραφικό, τις ενέργειες που κάνουμε για το στεγαστικό και την αύξηση του επιδόματος γέννας και την αύξηση επιδόματος μητέρας αγρότισσας.

Επικεντρωθήκαμε στους διαγωνισμούς που θα τρέξουν ειδικότερα για την δημιουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης STEM για παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς το πρόγραμμα ανακαινίσεων κατοικιών αλλά και επιχειρήσεων ατόμων με αναπηρία, την επέκταση του προσωπικού βοηθού και στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα του ταμείου ανάκαμψης και τους πυλώνες της νέας προγραμματικής περιόδου για το ΕΣΠΑ.

Με το δήμαρχο έχουμε άψογη συνεργασία εδώ και χρόνια καθώς ιδρύσαμε σε χρόνο ρεκόρ το ΕΕΕΚ Ερμιονίδας το 2020 με την σημαντική συνδρομή του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού και την πολύτιμη δωρεά της κ. Λίτας Λιβανού».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis