home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο Ναύπλιο για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος απηύθυνε χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Αργολίδας και αντάλλαξε ευχές.
Κοπή πίτας ΕΠΣ Αργολίδας (1)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγινε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και της Επιτροπής Διαιτησίας στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Αργολίδας και αντάλλαξε ευχές.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διατησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Παρατηρητής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Αντωνία Κοκκοτού, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο Λιμενάρχης Δήμου Ναυπλιέων κ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Νίκος Μητροσύλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ραφαήλ Μπαρού, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Διαιτητές, Προπονητές, Παρατηρητές Διαιτησίας και Αγώνων, Ιατροί αγώνων, ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Κρεμαστιώτης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Τσιτουρίδης, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών και ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Απόστολος Μπότσος.

Από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εκτός από τον Πρόεδρο και Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Βασίλη Σιδέρη παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μανουσάκης, η Γενική Γραμματέας Ελένη Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, και τα Μέλη του Δ.Σ. Νίκος Καραμπής, Ανδρέας Βασιλόπουλος και Βαγγέλης Τσιλογιάννης.

Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης στον χαιρετισμό του τόνισε και επικοινώνησε το τεράστιο αθλητικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέσα στην τελευταία επταετία διοίκησης, καθώς και το πλάνο προγραμματισμού των επόμενων έργων αλλά και την στοχοθεσία αυτών, ενώ επισήμανε την προσφορά του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο και ευχαρίστησε για την συμμετοχή όλων στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Νικόλαος Σκιαδάς που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή για την προσφορά στον αθλητισμό και ειδικά στο Ποδόσφαιρο.Επίσης βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Προεθνικής ομάδας Κ-16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. κάτω των 16 ετών για τη σεζόν 2022-2023.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τον Πατέρα Κωνσταντίνο Σέρρο για την ευλογία του στην κοπή της πίτας και στους χορηγούς της εκδήλωσης, το Χυμοποιείο «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» και τον κ. Παναγιώτη Παϊσόπουλο ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis