home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημοτικό Συμβούλιο Άργους: Πώς θα διεξαχθεί η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα διεξαχθεί δια ζώσης στις 29 Φεβρουαρίου

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο, Άργος) στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00, για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής.

Έως τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως ένα θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της δημοτικής αρχής.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί σύμφωνα με το Νόμο έχει ως ακολούθως:

Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από 10 θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το Προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. Επιπλέον των ανωτέρω 10 θεμάτων, έως δύο θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο θέματα από τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν εφαρμόζονται.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis