home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αναρτήθηκε η κατακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα

Τα έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα έχουν προϋπολογισμό 53 εκατομμυρίων ευρώ
Ανάβαλος κανάλι Αργολίδα

Αναρτήθηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση για την κατακύρωση του διαγωνισμού για τα έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα, προϋπολογισμού 53 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός είχε επικοινωνία για το θέμα με τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα.

Η σύμβαση του έργου θα σταλεί προς έλεγχο και έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο ώστε σε περίπου ένα μήνα να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση:

  1. Την έγκριση του από 07-02-2024 δεύτερου (2ου) Πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου για το έργο: «ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ». ΑΔΑ: 6ΗΒΑ465ΧΘΞ-ΣΞΗ
  2. Την κατακύρωση της Σύμβασης του έργου: «ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ», στον οικονομικό φορέα «ΤΕΚΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», ο οποίος υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 36.446.145,16 με ποσοστό έκπτωσης 15,00% (δέκα πέντε τοις εκατό).
  3. Κατά της απόφασης αυτής χωρεί προδικαστική προσφυγή του άρθρου 360 του Ν.4412/2016, ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), με την κατάθεση του αναλογούντος παραβόλου, σύμφωνα με το άρθρο 363 του Ν.4412/2016 και την παράγραφο 4.3 της οικείας Διακήρυξης.
  4. Εξουσιοδοτούμε τον Γενικό Διευθυντή Υδραυλικών Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή της σύμβασης με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» ποσού 36.446.145,16€ πλέον ΦΠΑ, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και την ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΚΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ». Η παρούσα να κοινοποιηθεί, μαζί με αντίγραφο όλων των πρακτικών της διαδικασίας ελέγχου και αξιολόγησης των προσφορών, ηλεκτρονικά μέσω της λειτουργικότητας «Επικοινωνία» του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ σε όλους τους οικονομικούς φορείς που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάθεσης, εκτός από τους οριστικώς αποκλεισθέντες, με μέριμνα της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis