home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Άστρος στο Ναύπλιο το υποθηκοφυλακείο μέχρι να κλείσει

Ως γνωστόν όλα τα υποθηκοφυλακεία μεταφέρονται στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου
Γενικά Αρχεία Κράτους

Με απόφαση της Κυβέρνησης καταργούνται όλα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας και ήδη πολλά από αυτά που υπήρχαν στην Αρκαδία έχουν μεταφερθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις έχει καταργηθεί το ειδικό άμισθο υποθηκοφυλακείο Τρίπολης Βόρειας Πλευράς, του Ορχομενού και το υποθηκοφυλακείο Τρίπολης Νότιας Πλευρά και έχουν μετακινηθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου

Να σημειωθεί πως το Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου έχει έδρα την Τρίπολη και έχει υποκαταστήματα στο Ναύπλιο, την Κόρινθο, την Σπάρτη και την Καλαμάτα.

Στην Αρκαδία ήδη έχουν καταργηθεί τα υποθηκοφυλακεία Δημητσάνας, Μεγαλόπολης, Λεωνιδίου, Κοντοβάζαινας και Τρίπολης και έχουν μεταφερθεί στο  Κτηματολογικό γραφείο Πελοποννήσου.

Επίσης με ΦΕΚ στις 17 Ιανουαρίου καταργήθηκε το υποθηκοφυλακείο Άστρους και κατ’ εξαίρεση μεταφέρθηκε στο Κτηματολογικό γραφείο Ναυπλίου από τις 20 Φεβρουαρίου για την εξυπηρέτηση μόνο των δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων και συμβολαιογράφων. Θα παραμείνει ανοιχτό για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Για αυτή την εβδομάδα θα είναι ανοιχτό για μόνο δύο μέρες από τις 10:00 έως 14:00. Οι πολίτες μπορούν μόνο ηλεκτρονικά να εξυπηρετηθούν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis