home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πότε ξεκινούν οι εργασίες για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη»

Επιτόπια συνάντηση εργασίας στην περιοχή νοτιοδυτικά του Αεροδρομίου Καλαμάτας, απ’ όπου και θα εκκινήσουν οι εργασίες, πιθανότατα το καλοκαίρι
Συνάντηση για νέο δρόμο Καλαμάτα

Επιτόπια συνάντηση εργασίας στην περιοχή νοτιοδυτικά του Αεροδρομίου Καλαμάτας, απ’ όπου και θα εκκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού έργου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης, παρουσία αρμοδίων τεχνικών παραγόντων, ήταν η αντιμετώπιση θεμάτων και ο σωστός σχεδιασμός όσον αφορά τα δίκτυα ΟΚΩ, αλλά και η δρομολόγηση πρόδρομων εργασιών που συνδέονται με την κατασκευή του κύριου έργου.

Για το λόγο αυτό, εκ μέρους του Δήμου συνόδευαν τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κουτραφούρης και Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης. Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν ο υπεύθυνος εργοταξιάρχης της αναδόχου εταιρείας, πολιτικός μηχανικός Θανάσης Σπανός και ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καλαμάτας Γιώργος Καράμπελας.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η εκκίνηση κατασκευής του οδικού έργου στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας τοποθετείται στις αρχές της θερινής περιόδου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis