home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κρανίδι: Κάηκαν ολοσχερώς 3 κάδοι απορριμμάτων – Προσοχή με τις στάχτες από τα τζάκια

“Παρακαλουμε τους Δημότες μας να είναι πιο προσεκτικοί”
Φωτιά κάδοι Κρανίδι

Κάηκαν ολοσχερώς 3 κάδοι απορριμμάτων στη Βερβερόντα Κρανιδίου, χθες βράδυ, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Η πυρκαγιά πιθανώς προκλήθηκε από τις στάχτες των τζακιών που πετιούνται στους κάδους.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιάννης Τσαμαδός “δεν θέλουμε να πιστέψουμε το σενάριο εμπρησμού και καταστροφής της Δημοτικής Περιουσίας γιατί ήμαστε καλοπροαίρετοι. Πιστευουμε το σενάριο ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπολείμματα τζακιών που έριξαν στους κάδους κάποιοι απρόσεκτοι Δημότες μας”.

Η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου ήταν άμεση και ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ ο κ. Τσαμαδός παρακαλέι τους δημότες να είναι πιο προσεκτικοί.

Αναλυτικά, στην δημοσίευσή του αναφέρει:

Χθες βράδυ για πολλοστή φορά παρατηρήθηκε πυρκαγιά αυτή την φορά στην Βερβεροντα τριών κάδων απορριμμάτων οι οποίοι καταστράφηκαν ολοσχερώς. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε το σενάριο εμπρησμού και καταστροφής της Δημοτικής Περιουσίας γιατί ήμαστε καλοπροαίρετοι. Πιστευουμε το σενάριο ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπολείμματα τζακιών που έριξαν στους κάδους κάποιοι απρόσεκτοι Δημότες μας. Ευτυχώς υπήρχε για μια ακόμη φορά άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Παρακαλουμε τους Δημότες μας να είναι πιο προσεκτικοί. Γιάννης Τσαμαδός. Αντιδήμαρχος. Καθαριότητας“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis