home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται κακοκαιρία από την Ιταλία το Σαββατοκύριακο – Βροχές γύρω από την Πελοπόννησο

Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, παρά την διατήρηση της θερμοκρασίας σε υψηλά επίπεδα
Βροχή κακοκαιρία

Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, παρά την διατήρηση της θερμοκρασίας σε υψηλά επίπεδα. Από το Σαββατοκύριακο (24-25/2) αναμένεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας προερχόμενο από την Ιταλία, με βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη την Πέμπτη (22/2) στα πιο νότια τμήματα της χώρας, δηλαδή προς το νότιο Ιόνιο και γύρω από την Πελοπόννησο και την Κρήτη, θα σημειωθούν βροχές. Παρομοίως, βροχοπτώσεις θα έχουμε και προς την περιοχή του βορειοδυτικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα, οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια.

Όπως ανέφερε ο κος Μαρουσάκης, την Παρασκευή (23/2) τα φαινόμενα θα εστιάσουν κυρίως προς τα δυτικά τμήματα του ανατολικού Αιγαίου ενώ, σιγά-σιγά θα μάς προσεγγίσει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή της Ιταλίας. Από τη μία πλευρά, το σημερινό κύμα κακοκαιρίας θα βρίσκεται σε εξασθένηση, προς τα πιο ανατολικά τμήματα του Αιγαίου Πελάγους και, από την άλλη, στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας μας ξεκινάει και πάλι ένα νέο κύμα κακοκαιρίας.

Κακοκαιρία από Ιταλία το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, το Σάββατο (24/2) φτάνει το κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία, που θα στρέψει τους ανέμους σε νοτιάδες.

Στην ανατολική Ελλάδα η θερμοκρασία, ωστόσο, μπορεί να ανέβει και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου ενώ, την Κυριακή (25/2), τα φαινόμενα θα κινηθούν λίγο πιο ανατολικά και θα δώσουν βροχές και καταιγίδες σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis