home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Ο 46χρονος αποκεφάλισε τον 70χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία δυο μέρες μετά.
astynomia αστυνομία

Σοκ στα Τρίκαλα από το έγκλημα που έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα. Γιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. Όπως τους είπε, διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων. Ο 46χρονος καθ’ ομολογία δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς που συνεχίζουν την έρευνα.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, o δράστης ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, φέρεται να μην είχε πει το παραμικρό σε κανέναν για το στυγνό έγκλημα. Το τηλεφώνημα στις Αρχές έγινε το πρωί όταν και ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία και πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που έχει σοκάρει τα Τρίκαλα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis