home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Δήμος Ναυπλιέων εκπροσωπείται από δύο δημοτικούς συμβούλους στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

Ο Γιώργος Καχριμάνης εκλέχθηκε και αυτός ως εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Δημαρχείο Ναυπλίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα εκπροσωπηθεί από δύο δημοτικούς συμβούλους στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, καθώς εκτός από την Ντίνα Καραγιάννη που βγήκε πρώτη σε σταυρούς από την παράταξη Βασιλόπουλου, εκλέχθηκε και ο Γιώργος Καχριμάνης από την παράταξη του Τάσου Χρόνη.

Ευχαριστήριο προς όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν στις εκλογές της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου και τον εξέλεξαν εκπρόσωπο της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), εξέδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλιέων, στο οποίο αναφέρεται ονομαστικά στον Κώστα Τζιούμη, τον Θανάση Βασιλόπουλο, τον Τάσο Χρόνη και την Ντίνα Καραγιάννη.

Γιώργος Καχριμάνης

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καχριμάνης: «Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρετώ 10 χρόνια, υπόσχομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων αλλά και όλων των δημοτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το μήνυμα ενότητας που ήταν κυρίαρχο στη Γ.Σ με κάνει αισιόδοξο ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι για μια ουσιαστικότερη τοπική αυτοδιοίκηση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis