home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ρεκόρ συμμετοχών στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου»

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αργολίδας
Δρόμος Αργολικού Κόλπου 2024 (1)

Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία. Πάνω από 1000 δρομείς, περιπατητές και παιδιά πήραν μέρος σε τρία δρομικά events (15.300 μέτρων για ενήλικες. παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά 8 – 14 ετών, περιπατητική βόλτα στην διαδρομή του αγώνα των 15.300 μέτρων)

Τον αγώνα δρόμου, με κύριο άξονα της διαδρομής την παραλιακή Νέας Κίου – Ναυπλίου, διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αργολίδας.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, από πλευράς των διοργανωτών ο Προκόπης Μενάγιας:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι συμμετοχές και στους δύο αγώνες (15,3 χλμ. και παιδικός αγώνας 1000μ.) ξεπέρασαν για πρώτη φορά τον μαγικό αριθμό των 1000 αθλητών!

Όπως καταλαβαίνετε είναι πλέον ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός για την περιοχή μας- και όχι μόνο-που ξεπερνάει τις δυνατότητες ενός μικρού συλλόγου και απαιτεί τεράστιο χρόνο από τα μέλη του για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του.

Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι όλα λειτούργησαν άψογα και τα λόγια των δρομέων που ακούσαμε στο τέλος του αγώνα επιβεβαιώνουν τη επιτυχία του. Κάποιες αστοχίες που παρουσιάστηκαν τις ακούμε με προσοχή και δίνουμε την υπόσχεση να τις διορθώσουμε. Υπενθυμίζω ότι στη φετινή διοργάνωση είχαμε προσθέσει τον παιδικό αγώνα, δωρεάν φωτογραφίες για όλους από την energyphotos καθώς και βράβευση εκτός της γενικής και στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Θέλω να τονίσω την τεράστια συμβολή όλων των μελών του συλλόγου στην επιτυχία του αγώνα. Στον Νίκο τον Σιαχάμη που είναι για εμάς παράδειγμα προσφοράς, ανιδιοτέλειας και οργάνωσης, στον Δ. Βλαχοδημήτρη, στον πανταχού παρόντα Δ. Σαμαρτζή, στην Α. Σταματοπούλου, στον Κ. Αγγελόπουλο, στον Γ. Μπάκο και φυσικά στις ψυχές του συλλόγου, Δ. Βύρλα, Γ. Πανοβράκο και Κ. Αναστασίου. Στους, Β. Θεοδοσίου, Σ. Καρανάσιο, Γ. Μανιάτη, Κ. Κατσίρη. Φ. Ροτζιώκου, Γ. Κατσουλιέρη, Χρ. Μαυρόγιαννη Σ. Γαρωνίδου, Γ. Δήμα, Α. Παπαβασιλείου για την άψογη λειτουργία της γραμματείας, τον Γιώργο Πίκη που διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά του ρουχισμού των αθλητών από την αφετηρία στον τερματισμό, στους Ι. Κουγιά του Ανδρέα, Ι. Κουγιά του Γεωργίου, Σ. Λιώση για την τροφοδοσία των σταθμών κα και σε όλα τα μέλη μας που αθόρυβα συνετέλεσαν στο κατά γενική ομολογία επιτυχημένο αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Photos: Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis