home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κλιμακώνουν οι αγρότες: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα, αποκλεισμός λιμανιών και τελωνείων

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου
Αγρότες τρακτέρ Λακωνία κινητοποιήσεις Μπλόκο Δαφνίου

Ανυποχώρητοι και χωρίς διάθεση για αποκλιμάκωση εμφανίζονται οι αγρότες, παρά τη συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συλλαλητήριο στην Αθήνα και με τρακτέρ αποφασίστηκε στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Την ίδια μέρα αποφασίστηκε τα μπλόκα που είναι μακριά από την Αθήνα να πραγματοποιήσουν συμβολικούς αποκλεισμούς λιμανιών και τελωνείων, ενώ μέχρι εκεί την ημέρα θα συνεχιστεί η πολύμορφη δράση των αγροτών σε διάφορα κομβικά σημεία της χώρας.

Οι «φωνές» για δυναμική παρουσία με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων πολλαπλασιάστηκαν και πλέον τα μπλόκα, ακόμη πιο ενισχυμένα, ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, αυτή τη φορά με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα.

Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis