home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΤΟΕΒ Αργολίδας: Εκτός ελέγχου το αρδευτικό ζήτημα – Άμεσα σύσκεψη για τον Ανάβαλο

Ζητούν άμεση σύσκεψη υπηρεσιακών και πολιτικών αρμοδίων για τον Ανάβαλο
Ανάβαλος

Στις 23 Δεκεμβρίου 2023 οι ΤΟΕΒ Αργολίδας πραγματοποιήσαν σύσκεψη με τους βουλευτές Αργολίδας και εξέθεσαν αναλυτικά την εκτός ελέγχου κατάσταση με το αρδευτικό ζήτημα στην Αργολίδα.

Ζητάνε από τους βουλευτές να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, τονίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης. Στην εν λόγω σύσκεψη πρέπει να μετέχουν πέραν των πολιτικών και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς έχουν την ευθύνη της συντήρησης και της διοίκησης του έργου Αναβάλου. Στις 8 Φεβρουαρίου κοινοποιήθηκε η οριστική παραίτηση του προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας, γεγονός που επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο την «εκτός ελέγχου κατάσταση του αρδευτικού».

Επανέρχονται σήμερα 14 Φεβρουαρίου ζητώντας για δεύτερη φορά από τους βουλευτές Αργολίδας να ενεργήσουν άμεσα από κοινού για την πραγματοποίηση της σύσκεψης υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων αρμοδίων για τα ζητήματα του Αναβάλου.

Επισημαίνουν ότι λόγω της ανομβρίας υπάρχει ήδη ζήτηση για νερό άρδευσης, που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis