home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Και άλλη γυναίκα κατήγγειλε για παρενόχληση τον ιδιοκτήτη του διαγνωστικού κέντρου

Δεύτερη καταγγελία κατά του ίδιου προσώπου από μια 47χρονη.
astynomia αστυνομία

Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 69χρονου ιδιοκτήτη του διαγνωστικού κέντρου στην Καλαμάτα, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας επιβεβαιώνουν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Ήδη μία 29χρονη ασθενής κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά ενώ είχε πάει για να κάνει ιατρικές εργαστηριακές εξετάσεις εκτός νοσοκομείου.

Η έτερη καταγγέλλουσα, μία 47χρονη που φέρεται να είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον ίδιο πέρυσι τον Ιανουάριο, μετά τη δημοσιότητα που πήρε η καταγγελία της 29χρονης προσήλθε την Κυριακή στην Ασφάλεια Καλαμάτας και κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό, οπότε σχηματίστηκε και νέα δικογραφία σε βάρος του γιατρού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας· αλλά αυτή τη φορά δεν συνελήφθη, καθώς δεν ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο γιατρός έχει αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, ενώ τού ορίστηκε δικάσιμος στο Αυτόφωρο για την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο η δίκη διακόπηκε για την Παρασκευή 23 του μήνα, μετά από αίτημα της καταγγέλλουσας.  

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis