home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Όλη η γειτονιά φροντίζει το σκυλάκι που συχνάζει στο 5ο Δημοτικό σχολείο Άργους

“Η Μαυρούκα μας έρχεται στο σχολείο 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τα παιδιά τα οποία τη γνωρίζουν και την αγαπούν πολύ – Δεν πρόκειται για αδέσποτο”
Αδέσποτα δημοτικό Άργος

Όλη η γειτονιά φροντίζει το σκυλάκι που συχνάζει στο 5ο Δημοτικό σχολείο Άργους, για το οποίο γονείς διαμαρτυρήθηκαν ότι βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου, φοβούμενοι για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Ωστόσο, το σκυλάκι το οποίο απεικονίζεται, η Μαυρούκα, όπως την έχουν ονομάσει οι μαθητές και οι δάσκαλοι, συχνάζει στο σχολείο εδώ και 5 χρόνια και όπως σημειώνει η κ. Ελένη Κονομάρα, δασκάλα επί 22 χρόνια του 5ου Δημοτικού σχολείου Άργους, είναι «φιλικό, χαδιάρικο και πολύ φοβισμένο που το μόνο που ζητούσε ήταν χάδια και προστασία».

Μάλιστα, πληροφορεί πως με τη βοήθεια του τότε υπεύθυνου του Δήμου για τα αδέσποτα καταφέραν να το στειρώσουν, ενώ έρχεται στο σχολείο στις 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τα παιδιά τα οποία τη γνωρίζουν και την αγαπούν πολύ. «Ουδέποτε έχει δείξει άγριες διαθέσεις ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στους μαθητές. Δεν πρόκειται για αδέσποτο αφού όλη η γειτονιά τη φροντίζει.  Μάλιστα της έχουν φτιάξει και σπιτάκι».

Αναλυτικά, η επιστολή της κ. Κονομάρας:

«Το συγκεκριμένο σκυλί που εμφανίζεται στη φωτογραφία είναι η Μαυρούκα μας, ένα σκυλί που  ήρθε στο σχολείο μας πριν από 5 σχεδόν χρόνια, φιλικό, χαδιάρικο και πολύ φοβισμένο που το μόνο που ζητούσε ήταν χάδια και προστασία.

Με τη βοήθεια του τότε υπεύθυνου του Δήμου για τα αδέσποτα καταφέραμε να το στειρώσουμε.

Η Μαυρούκα μας έρχεται στο σχολείο 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τα παιδιά τα οποία τη γνωρίζουν και την αγαπούν πολύ.  ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει δείξει άγριες διαθέσεις ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στους μαθητές. Δεν πρόκειται για αδέσποτο αφού όλη η γειτονιά τη φροντίζει.  Μάλιστα της έχουν φτιάξει και σπιτάκι το οποίο ο “φωτογράφος” δεν άφησε να φανεί στη φωτογραφία.

Αυτός -η που έστειλαν τη φωτογραφία θα έπρεπε να γνωρίζουν πως τα επικίνδυνα σκυλιά τα οποία έχουν επιτεθεί πολλές φορές σε περαστικούς είναι αυτά που σύχναζαν στο αρχαίο θέατρο,  κοντά στο υδραγωγείο».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis