home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαθητές από το Άργος στη Βέροια μαζί με τον δήμαρχο

Ανοιχτή πρόσκληση στον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη του Άργους.
Υποδοχή μαθητών Άργους στη Βέροια (1)

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο, αλλά και τη σχολική αποστολή 368 μαθητών και καθηγητών από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αδελφοποιημένου Δήμου, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε τον ομόλογό του και τους κ.κ. Χαράλαμπο Σέλλη (Πρόεδρος ΔΕΥΑΑΡ) και Αντώνιο Καρδάκο (Πρόεδρο Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) που ταξίδεψαν από την ιστορική πόλη της Πελοποννήσου, συνοδεύοντας τους μαθητές και καθηγητές από το 1ο, 2ο, και 3ο ΓΕΛ, το Μουσικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άργους – Μυκηνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς του Άργους – Μυκηνών με την Βέροια και ιδιαίτερα τους κοινούς προγονικούς δεσμούς της βασιλικής δυναστείας της Μακεδονίας, των Τημενιδών, που κατάγονταν από το Άργος.

Υποδοχή μαθητών Άργους στη Βέροια (3)

Το εξαιρετικά καλό επίπεδο των επαφών που αναπτύσσονται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία ανάμεσα στους δύο δήμους επισήμανε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων, εξ αφορμής της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες καλωσόρισαν από κοινού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας τους μαθητές και τους καθηγητές στο πλαίσιο της σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής. Ο Δήμαρχος Βέροιας μίλησε για τον ιστορικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της Βέροιας, ενώ ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη του.

Υποδοχή μαθητών Άργους στη Βέροια (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis