home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παίρνουν 8 αστυνομικούς από την Αργολίδα με προορισμό την Αθήνα – Στη Βουλή το θέμα

Ο Γιώργος Γαβρήλος κατέθεσε αναφορά για την αποψίλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας

«Ο εμπαιγμός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, συνεχίζεται». Αυτό αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος.

Αφού το Συμβούλιο Μεταθέσεων, την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισε να μην μετατεθεί κανένας Αστυνομικός στον Νομό, ώστε να ενισχυθεί η παρούσα δύναμη, παρά τα συνεχή αιτήματα της τοπικής Διεύθυνσης που έκαναν λόγο για υποστελέχωση και ανάγκη ενίσχυσης, πριν λίγες μόνο μέρες με απόφαση Υπουργού ανακοινώθηκε και η απομάκρυνση 8 ατόμων από την Αργολίδα, με προσωρινή μετακίνηση 3 μηνών προς την Αθήνα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, βασιζόμενος στις σχετικές ανακοινώσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας κατέθεσε άμεσα Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, διαμαρτυρόμενος για την έκδηλη πια πρόθεση του Υπουργείου να αφήσει ανοχύρωτη από προσωπικό την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το φόρτο εργασίας που καλούνται οι εργαζόμενοι αστυνομικοί να επωμιστούν αλλά και για το συνεχώς μειούμενο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

«Η ασφάλεια των κατοίκων της Αργολίδας, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό οφείλει να είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης», σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος. Και συνεχίζει: «Όπως προτεραιότητα οφείλει να είναι και η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων. Η ΝΔ, που εκμεταλλεύτηκε με άκρατο λαϊκισμό τα ζητήματα ασφάλειας για να επανεκλεγεί, τώρα γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στους αστυνομικούς και στους πολίτες του Νομού».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis