home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με την πολιτική θα ασχοληθεί ο Καμπόσος

Ο πρώην δήμαρχος Άργους Μυκηνών κλείνει το κεφάλαιο δήμος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Με την πολιτική θα ασχοληθεί ο Καμπόσος
Δημήτρης Καμπόσος

Ο πρώην δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κλείνει το κεφάλαιο δήμος, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να κατέβει ξανά υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές, χωρίς να αποκλείει την ενασχόλησή του με κάποιον άλλο τομέα της πολιτικής.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κος Καμπόσος, «δεν θα ξανά ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Άργους Μυκηνών. Φτάνει λοιπόν μη με ρωτάτε συνέχεια και πάλι και πάλι… η παρένθεση αυτή για μένα μετά από 13 χρόνια έκλεισε. (Ίσως και με προϋποθέσεις να ασχοληθώ σε άλλον τομέα της πολιτικής)».

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρεται στο έργο που άφησε επί θητείας του στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, παραθέτοντας σχετικούς πίνακες. Όπως επισημαίνει: «Ο λαός αποφάσισε και άριστα έπραξε, αυτή είναι η δημοκρατία και πρέπει να την σεβόμαστε. Δεν έχω καμία πίκρα, έκανα κατά τη γνώμη μου πάρα πολλά για τον τόπο μας και άφησα ταμεία γεμάτα, έλυσα με επιτυχία τη διαθήκη «ΚΟΛΙΑΛΕΞΗ» στο ταμείο στην τράπεζα, από τη εκποίηση της περιουσίας του διαθέτη υπάρχει 1.500.000 (ενάμιση εκατομμύριο) για το κτίριο. Έλυσα με επιτυχία τη διαθήκη Βορίδη στη Ν. Κίο. Και πάρα πολλά άλλα έργα που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν γιατί έχουν συμβασιοποιηθεί και έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί».

«Η καινούργια δημοτική αρχή να συνεχίσει τα έργα που έχουμε ετοιμάσει και θα έχει όλες της προϋποθέσεις να πετύχει στο έργο της», καταλήγει στη δήλωσή του ο Δημήτρης Καμπόσος.

Έργα Δήμος Άργους Μυκηνών 1
Έργα Δήμος Άργους Μυκηνών 2
Έργα Δήμος Άργους Μυκηνών 3

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis