home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

8 προτάσεις για το Ναύπλιο

Τι πρότεινε η Αγγελική Σωτηροπούλου στο δημοτικό συμβούλιο της 31-1-2024

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 8 προτάσεις για το Ναύπλιο
Δημαρχείο Ναυπλίου Σωτηροπούλου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων που πραγματοποιήθηκε στις 31/1/2024 με μοναδικό θέμα περί υποβολής προτάσεων για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 η τοπική σύμβουλος Ναυπλίου, Αγγελική Σωτηροπούλου έκανε τις εξής προτάσεις:

  1. Αποκατάσταση όλων των φθαρμένων κυβόλιθων η μαρμάρων που υπάρχουν σε  δρόμους η πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου γιατί αποτελούν παγίδες κινδύνων για τους πεζούς επισκέπτες και ντόπιους.
  2. Προστασία ιστορικών κτιρίων, μνημείων, παλαιών λιθόκτιστων τειχών της πόλης από γκράφιτι. Καθαρισμός κατ’ αρχάς και μετέπειτα προστασία τους. Υπάρχουν υλικά που μπορούν να εφαρμοστούν σε τέτοιες επιφάνειες έτσι ώστε να αποτρέπουν όσους επιχειρήσουν να γράψουν επ’ αυτών.
  3. Δημιουργία συγκροτήματος δημόσιων αποχωρητηρίων με δημιουργία χώρου για ατομική υγιεινή (ντουζ) έναντι μικρού συμβολικού αντιτίμου καθώς και πρόσληψη ενός ατόμου για την καθαριότητα, επίβλεψη και σωστή λειτουργία αυτών με αυστηρά κοινωνικά κριτήρια.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση ομοιόμορφων μικρών κάδων απορριμμάτων.
  5. Επισκευή και συντήρηση φθαρμένων κάδων απορριμμάτων.
  6. Φρεσκάρισμα γραμμών διάβασης πεζών.
  7. Άμεση χαλικόστρωση του χώρου σταθμού του ΟΣΕ από την είσοδο στην Σιδηράς Μεραρχίας μέχρι και το καφέ Σταθμός έτσι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των επισκεπτών της λαϊκής αγοράς.
  8. Ασφαλτοστρώσεις όπου υπάρχει ανάγκη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis