home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

25 τόνοι πορτοκάλια από την Αργολίδα προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Τα φρούτα προσφέρθηκαν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας
Πορτοκάλια

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, προσέφεραν αγρότες της Αργολίδας, συνδράμοντας στο έργο της Δομής για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Περίπου 25 τόνους πορτοκάλια προσέφερε για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγής – Εμπορίας Εσπεριδοειδών & Ελαιολάδου «Αργολική Γη».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, μετά από έλεγχο ποιότητας που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας. Στην παράδοση παρευρέθηκαν στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Τριτέκνων, καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί μια δομή χρηματοδοτούμενη απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027», ενώ παρέχει επισιτιστική και υλική βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλέφωνο 2410255876 ή να επισκέπτονται τα γραφεία της Δομής, στη διεύθυνση Μανωλάκη 9 – 11 (εντός στοάς).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis