home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε κλίμα αισιοδοξίας η κοπή πίτας στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Ο πρόεδρος Φώτης Δαμούλος εξέφρασε την ελπίδα πώς το 2024 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης για το επιχειρείν.
Επιμελητήριο Αργολίδας κοπή πίτας (8)

Σε κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για μία καλύτερη χρονιά, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Δευτέρα  29 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Φώτη Δαμούλο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοιας της συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων φορέων με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο. Κλείνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα πώς το 2024 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης για το επιχειρείν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως  εκπρόσωπος του Δήμου Επιδαύρου κ. Κωστούρος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος και η Πρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κα Παπαδοπούλου Πετρούλα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κα Αργυροπούλου Αναστασία, κ. Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, κ. Λιόλιος Αντώνιος, κα Ζουλούμη Μαρία, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Άργους κ. Χαλέπας Αναστάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Βαρδάκας Αντώνιος, κα Ξηνταροπούλου Φαίδρα, κ. Παπαδημητρίου Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ανδρής Κωνσταντίνος  και μέλη του Επιμελητηρίου. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis