home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Πελοπόννησος ανοίγει σεζόν για την Ελλάδα με τουρίστες από Ευρώπη

Ανοίγει η Costa Navarino και η Καλαμάτα υποδέχεται νέες αεροπορικές συνδέσεις. Ξεκινούν οι Πτήσεις από Σκανδιναβία, Γερμανία και Ελβετία
Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Στην αναμονή της νέας τουριστικής σεζόν, η Καλαμάτα επιφυλάσσει θερμή υποδοχή για τους πρώτους τουρίστες από Σκανδιναβία, Γερμανία και Ελβετία οι οποίοι θα προσγειωθούν τον Φεβρουάριο, ανοίγοντας και φέτος την τουριστική σεζόν για την Ελλάδα.

Με απευθείας πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας από Μόναχο, Στοκχόλμη, και Ζυρίχη, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την ομορφιά της περιοχής, με τα επικείμενα γεγονότα να καθιστούν τον τόπο ιδανικό προορισμό.

Πρώτοι παίκτες στα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino

Το κορυφαίο γκολφ resort της Costa Navarino ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους παίκτες του φετινού καλοκαιριού στα γήπεδά του στις 19 Φεβρουαρίου.

Μετά την πρόσφατη διάκριση ως “World’s Best Golf Venue”, η αναγνώριση συνεχίζεται, καθιστώντας τον προορισμό επιλογή για λάτρεις του γκολφ ανά τον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι μόνο το 11% των ταξιδιωτών επιλέγουν την Costa Navarino για διαμονή, η εκλεκτική αυτή επιλογή ενισχύει τη φήμη του προορισμού.

Νέες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας

Οι νέες πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας από Air France, Volotea, και Aegean-Olympic Air αναδεικνύουν την προοπτική ανάπτυξης.

Με εβδομαδιαίες πτήσεις από Παρίσι, Λιλ, Λιόν, και Ηράκλειο, οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ποικίλα μέρη της Ελλάδας, δημιουργώντας νέες τουριστικές συνδέσεις.

Με τη σύνδεση της Καλαμάτας με σημαντικούς προορισμούς από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, η προσβασιμότητα της περιοχής ενισχύεται. Από την Condor μέχρι την British Airways, η Καλαμάτα προσελκύει περισσότερους ταξιδιώτες, διευρύνοντας την τουριστική βάση της.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis